R series Meta

De R-serie META is bijgewerkt met de nieuwste technologieën van KEF, waaronder Metamaterial Absorption Technology (MAT™), en de 12e generatie Uni-Q® driver array is daarbij ook verfijnd om de best mogelijke prestaties te garanderen.

Ontwikkeld voor KEF’s vlaggenschip The Reference, heeft een reeks van de nieuwste technologieën nu zijn weg gevonden naar de nieuwe generatie van de R-serie.
Of het nu in stereo is of in een thuisbioscoopopstelling, de R-serie META maakt uitzonderlijke akoestische prestaties toegankelijker. Nu met de baanbrekende Metamaterial Absorption Technology onthult de R-serie prachtige details en ongelooflijke inzichten: echt een ervaring om van te genieten.
De R-serie bestaat uit zeven modellen: R11 Meta, R7 Meta, R5 Meta, R6 Meta, R2 Meta en R8 Meta, Modellen waarmee luisteraars een grote veelzijdigheid hebben bij het bouwen van hun ideale HiFi-systeem. Drie zorgvuldig geselecteerde afwerkingen zijn slanke Black Gloss, White Gloss en classic Walnut, daarbij omvatten de speciale edities: Titanium Gloss en Indigo Gloss respectievelijk de R7 Meta en R3 Meta.